Body Tite - Σύσφιξη σώματος - verabounti.com
356
page-template-default,page,page-id-356,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Body Tite – Σύσφιξη σώματος

Τι είναι το Body Tite;

Πρόκειται για μια σύγχρονη και ασφαλή μέθοδο σύσφιξης του δέρματος, με ή χωρίς λιποαναρρόφηση, η οποία βασίζεται στην τεχνολογία RFAL (radiofrequency assisted liposuction) και η δρα σε δύο επίπεδα:

  1. Εφαρμογή στο υποδόριο λίπος ώστε να πετύχουμε σύσφιξη του υπερκείμενου δέρματος, ακόμη και όταν αυτό είναι πολύ λεπτό, χάρη στη χρήση των κατάλληλων ρυθμίσεων έντασης. Αυτή η εναλλακτική εξασφαλίζει ορατή σύσφιξη σε περιοχές όπως οι βραχίονες, τα γόνατα, οι έσω μηροί και η κοιλιά ενώ, μέσω της σύσφιξης που επιτυγχάνουμε στην περιοχή της μέσης έχουμε αποτέλεσμα ανόρθωσης στους γλουτούς. Αντίστοιχα, μέσω της σύσφιξης που έχουμε στο θώρακα βλέπουμε αποτέλεσμα ανόρθωσης στους μαστούς.
  2. Εφαρμογή σε μικρότερες ή μεγαλύτερες λιποαποθήκες του σώματος σε περιοχές όπως οι βραχίονες, η μέση, οι έσω μηροί, τα “ψωμάκια”, η κοιλιά, τα γόνατα και η πλάτη, ώστε το λίπος να δεχτεί κατάλληλης έντασης ραδιοσυχνότητες απευθείας στο κέντρο της μάζας του και, έτσι, να διαλυθεί έσω της θερμότητας που αναπτύσσεται. Εάν η λιποαποθήκη είναι μεγάλη μπορεί μετά να ακολουθήσει και κλασική λιποαναρρόφηση. Ο συνδυασμός Body Tite και λιποαναρρόφησης δίνει τη δυνατότητα για εξαιρετική λιπογλυπτική σώματος και, ταυτόχρονα, σύσφιξη. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός έχει σαφώς λιγότερες επιπλοκές και μώλωπες από ότι η κλασική λιποαναρρόφηση.

Β) Εφαρμογή σε μικρές ή μεγάλες λιποαποθήκες του σώματος, όπως οι βραχίονες, οι έσω μηροί, η μέση, τα “ψωμάκια, η κοιλιά, τα γόνατα και η πλάτη. Με τον τρόπο αυτό το λίπος στις περιοχές αυτές δέχεται ραδιοσυχνότητες στην κατάλληλη ένταση απευθείας στο κέντρο της μάζας του και, χάρη στη θερμότητα που αναπτύσσεται, διαλύεται.

Σε ποιον απευθύνεται;

Οι ιδανικοί υποψήφιοι για τη θεραπεία Body Tite είναι όσοι είναι κοντά στο ιδανικό τους βάρος, δεν έχουν πολλές αυξομειώσεις και θέλουν να βελτιώσουν συγκεκριμένα σημεία του σώματός τους αλλά και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας τους και δεν μπορούν να τα καταφέρουν με άσκηση και διατροφή.

Τι πρέπει να γνωρίζω;

Το Βody Tite είναι μια επαναστατική μέθοδος, εγκεκριμένη από τον FDA, η οποία συνδυάζει λιποδιάλυση με σύσφιξη. Χάρη στην ενέργεια των ραδιοσυχντοτήτων και με τη βοήθεια μικρής κάνουλας το Body Tite στοχεύει στο τοπικό λίπος το οποίο και ρευστοποιεί ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για να χαρίσουν σφριγηλότητα και λείανση στην επιδερμίδα. Ταυτόχρονα με τη θεραπεία του Body Tite μπορεί να γίνει και λιποαναρρόφηση του ρευστοποιημένου λίπους που απομακρύνεται πλέον πιο εύκολα και αναίμακτα. Είναι ιδανικό για περιοχές όπου υπάρχει ήπια χαλάρωση ενώ αν πραγματοποιηθεί σε άτομα που δεν έχουν περίσσεια λίπους τότε δεν χρειάζεται η λιποαναρρόφηση. H θεραπεία πραγματοποιείται σε οργανωμένη κλινική και, ανάλογα με την περίπτωση, διαρκεί 1 έως 1 ½ ώρα γίνεται με τοπική αναισθησία, μέθη ή γενική αναισθησία ενώ οι τομές είναι μικρές και δεν απαιτούν ράμματα.

Πόσο διαρκεί η αποθεραπεία;

Μετά τη θεραπεία Body Tite μπορεί να παρουσιαστούν ήπιο οίδημα, μώλωπες και ευαισθησία στις περιοχές όπου πραγματοποιήθηκε. Όλα τα συμπτώματα υποχωρούν γρήγορα ενώ ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην εργασία και τις καθημερινές του συνήθειες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα εμφανή όμως γίνονται πλήρως ορατά στους επόμενους 3 με 6 μήνες ενώ διαρκούν από 7 έως 10 χρόνια.

Σημείωση της Ιατρού:

Η λιπογλυπτική σώματος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σήμερα και στόχος δεν είναι μόνο ένα λεπτό σώμα αλλά ένα σώμα με τις σωστές αναλογίες, με σφριγηλή επιδερμίδα και αθλητική γράμμωση. Πλέον, έχουμε την μοναδική δυνατότητα να πετύχουμε αυτούς τους στόχους χάρη στη νέα τεχνολογία RFAL, η οποία είναι αρκετά διαδεδομένη σε ολόκληρο τον κόσμο, και τώρα διατίθεται και στην Ελλάδα με απόλυτη ασφάλεια και έγκριση από τον FDA. Σύσφιξη μικρών ή μεγάλων περιοχών, μείωση λιποαποθηκών, ανόρθωση μηρών, γλουτών μαστών. Οι δυνατότητες είναι αμέτρητες αλλά απαιτούν καλή ανατομική γνώση των περιοχών και εφαρμογή μόνο από Πλαστικό Χειρουργό.