Brazilian Butt Lift - verabounti.com
358
page-template-default,page,page-id-358,bridge-core-1.0.7,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Brazilian Butt Lift

Τι είναι το Brazilian butt lift;

Οι αναλογίες του σώματος καθορίζονται από διάφορους παράγοντες. Η κληρονομικότητα, η διαφορετική σκελετική δομή, ο τρόπος που οργανισμός αποθηκεύει το λίπος σχηματίζουν μια εντελώς ξεχωριστή σιλουέτα για τον κάθε ένα μας. Η μέθοδος του Brazilian Butt Lift έχει ως στόχο την αύξηση του όγκου και τη βελτίωση του σχήματος των γλουτών χωρίς εμφυτεύματα αλλά με τη μεταφορά λίπους από περιοχές όπου υπάρχει περίσσεια, όπως οι μηροί, η κοιλιά, η πλάτη, ακόμη και τα μπράτσα.

Σε ποιον απευθύνεται;

Η επέμβαση του Brazilian butt lift βελτιώνει την εμφάνιση των γλουτών και τους χαρίζει καλλίγραμμο σχήμα ενώ, εφόσον αυτό είναι επιθυμητό, τους προσθέτει μικρό έως και μεγάλο όγκο τον οποίο δεν μπορεί κάποιος να αποκτήσει με την άσκηση και την υγιεινή διατροφή. Ο ιδανικός υποψήφιος πρέπει να επιθυμεί την σμίλευση της σιλουέτας στην περιοχή, με μικρότερη ή μεγαλύτερη αύξηση του όγκου στους γλουτούς, χωρίς εμφυτεύματα. Πρέπει επιπλέον να έχει καλή ποιότητα επιδερμίδας σε μηρούς και γλουτούς και περίσσεια λίπους σε άλλες περιοχές ώστε να μπορεί να γίνει λιπομεταφορά. Ο ασθενής θα πρέπει να γνωρίζει επίσης ότι παρά την ονομασία της η επέμβαση του Brazilian Butt Lift δεν αποτελεί, από μόνη της, ένα κλασικό lifting, δε συσφίγγει δηλαδή το δέρμα στην περιοχή των γλουτών και δεν απευθύνεται σε όσους τους απασχολεί η χαλάρωση. Παρόλα τά είναι μια επέμβαση που εξασφαλίζει ανόρθωση χάρη στην αλλαγή του κέντρου βάρους των γλουτών και τη λιπογλυπτική στις γειτονικές περιοχές της μέσης και των μηρών. Τέλος, πρόκειται για μια επέμβαση που μπορεί να βελτιώσει τις αναλογίες του σώματος και να χαρίσει αυτοπεποίθηση σε ασθενείς που δεν είναι ευχαριστημένοι με την εμφάνισή τους.

Τι πρέπει να γνωρίζω;

Η χειρουργική επέμβαση Brazilian Butt Lift περιλαμβάνει τρία βασικά στάδια. Αρχικά αφαιρείται λίπος από μία ή και περισσότερες περιοχές του ασθενούς όπου υπάρχει περίσσεια, όπως η κοιλιά, το στομάχι, οι μηροί ή το κάτω μέρος της πλάτης. Η αφαίρεση αυτή γίνεται με λιποαναρρόφηση. Στη συνέχεια, το λίπος περνάει από μια διαδικασία προετοιμασίας για τη μεταφορά. Τέλος, η γιατρός τοποθετεί το λίπος σε συγκεκριμένα σημεία των γλουτών για να αυξήσει τον όγκο τους και να βελτιώσει το σχήμα τους. Η επέμβαση μπορεί να γίνει με γενική ή τοπική αναισθησία ενώ η ανάγκη παραμονής στην κλινική εξαρτάται πάντα από την περίπτωση και την έκταση του χειρουργείου. Τα αποτελέσματα του Brazilian Butt Lift διαρκούν για πολλά χρόνια αφού τα λιποκύτταρα που μεταφέρονται δεν μετακινούνται από τη νέα τους θέση. Παρόλα αυτά αν ο ασθενής θέλει να διατηρήσει το αποτέλεσμα θα πρέπει να αποφύγει μεγάλες αυξομειώσεις βάρους οι οποίες θα το επηρεάσουν.

Πόσο διαρκεί η αποθεραπεία;

Μετά την εν λόγω επέμβαση υπάρχει ήπιος πόνος, που περιορίζεται με παυσίπονα, αλλά και οίδημα. Το σημαντικό αλλά και δύσκολο μέρος της ανάρρωσης είναι ότι ο ασθενής πρέπει να αποφεύγει την καθιστή στάση για να μην πιέζει τους γλουτούς τις πρώτες εβδομάδες μετά το χειρουργείο. Παρόλα αυτά, ήδη μετά την 3η ημέρα μπορεί να αρχίσει να κάθεται με τη βοήθεια ενός ειδικού μαξιλαριού ενώ μετά τις 3 εβδομάδες μπορεί ασκηθεί. Η επιστροφή στην εργασία γίνεται έως 7 ημέρες μετά την επέμβαση ενώ το οίδημα υποχωρεί μετά από 6 περίπου εβδομάδες οπότε φαίνεται καλύτερα και το αποτέλεσμα του Brazilian butt lift.

Σημείωση της Ιατρού:

Το Brazillian Butt Lift, ξεκίνησε από την Βραζιλία αλλά σύντομα κατέκτησε όλο τον κόσμο. Ο όρος περιγράφει ουσιαστικά τη μεταφορά λίπους από ορισμένες λιποαποθήκες του σώματος στην περιοχή των γλουτών. Στην Ελλάδα, όπως και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες η πλειοψηφία των ανθρώπων που καταφεύγουν στην πλαστική χειρουργική αναζητώντας ένα μόνιμο και άμεσο αποτέλεσμα δεν επιθυμούν ογκώδεις γλουτούς. Ακολουθώντας λοιπόν τα ευρωπαϊκά αισθητικά πρότυπα η επέμβαση αυτή έχει προσαρμοστεί σε λιπογλυπτική της περιοχής με μετατόπιση του λίπους από τη μέση και τα λεγόμενα «ψωμάκια» στους γλουτούς και, ειδικότερα, στο γλουτιαίο εντύπωμα έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι γλουτοί σφριγηλοί, ανορθωμένοι και αρμονικοί. Τέλος, έχω στη διάθεσή μου το Bodytite, ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για την ανόρθωση και τη σμίλευση των γλουτών, το οποίο και χρησιμοποιώ σε κάθε Brazilian Butt Lift για να εξασφαλίσω μέγιστη ανόρθωση και διάρκεια στο αποτέλεσμα. Στις ασφαλείς τεχνικές του Brazilian Butt Lift έχω εκπαιδευτεί στο Παρίσι, υπό την καθοδήγηση των dr Levan, dr Baraf και dr Zakine.