Τι είναι το clear lift;

Το νεανικό δέρμα χαρακτηρίζεται από λάμψη, ομοιομορφία και λεία υφή, χαρακτηριστικά που χάνονται με το πέρασμα του χρόνου και στη θέση τους εμφανίζονται λεπτές γραμμές, ρυτίδες, ανομοιόμορφος τόνος, καφέ κηλίδες και επιδερμική χαλάρωση. Το Clearlift είναι μια καινοτόμος θεραπεία laser, γνωστή και ως Pixel Q-Switch ΝdYag 1064nm. Είναι γρήγορο, απόλυτα ανώδυνο κ με άμεσα ορατά αποτελέσματα σύσφιξης της επιδερμίδας και συνολικής αναζωογόνησης του προσώπου.

Σε ποιον απευθύνεται;

Η σύγχρονη και ανώδυνη μέθοδος Clearlift είναι ασφαλής για κάθε ασθενή, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Είναι ιδανική για όσους διαπιστώνουν σημάδια γήρανσης στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ αλλά δεν είναι έτοιμοι για μια επεμβατική αντιμετώπιση, όπως ένα χειρουργικό lift. Επιπλέον, είναι η καλύτερη επιλογή για όσους θέλουν να αντιμετωπίσουν τα σημάδια της φωτογήρανσης με μια ανώδυνη μέθοδο.

Τι πρέπει να γνωρίζω;

Το Clearlift είναι μια μη επεμβατική μέθοδος αντιμετώπισης σημαδιών γήρανσης όπως οι ρυτίδες, οι λεπτές γραμμές, η φωτογήρανση, ο ανομοιόμορφος δερματικός τόνος και η επιδερμική χαλάρωση. Είναι ασφαλές και αποτελεσματικό ακόμη και σε περιοχές όπου το δέρμα είναι λεπτό και ευαίσθητο, όπως ο λαιμός και το ντεκολτέ. Η συγκεκριμένη μέθοδος χρησιμοποιεί το ισχυρό laser Pixel Q-Switch για να φτάσει βαθιά στον υποδόριο ιστό και να τονώσει την παραγωγή κολλαγόνου το οποίο είναι υπεύθυνο για τη νεανική όψη του δέρματος. Η ενίσχυση της παραγωγής του κολλαγόνου έχει ορατά αποτελέσματα όπως η σύσφιξη της επιδερμίδας σε πρόσωπο και λαιμό. Η θεραπεία διαρκεί περίπου 30′, ο ασθενής νιώθει μια ελαφριά θερμότητα να διαπερνά την επιδερμίδα του ενώ χρειάζονται αρκετές θεραπείες – συνήθως 4 έως 6 – για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πόσο διαρκεί η αποθεραπεία;

Τo Clearlift είναι μια μη επεμβατική μέθοδος που δεν προκαλεί καθόλου πόνο και δεν περιλαμβάνει τομές. Μπορεί να παρατηρηθεί πολύ ελαφρύ ερύθημα μετά τη θεραπεία το οποίο εξαφανίζεται τις επόμενες ώρες ενώ η επιστροφή στην εργασία είναι άμεση.

Η γιατρός επισημαίνει:

Η θεραπεία Clear Lift είναι πολύ δημοφιλής στο ιατρείο μου, γρήγορη και ανώδυνη χωρίς καμιά επιπλοκή και ερεθισμό. Αφήνει το δέρμα λείο και νεανικό, ορατά αναζωογονημένο, ειδικά στην περιοχή των ματιών, του άνω χείλους, του περιγράμματος αλλά και στον λαιμό και το ντεκολτέ.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη τόσο αποτελεσματική θεραπεία στην κατηγορία των Lunch Time θεραπειών με τόσο καλή σχέση κόστους απόδοσης! Συχνά μου αρέσει να συνδυάζω το Clear Lift με θρεπτικά συστατικά, είτε με τη μορφή μεσοθεραπείας είτε ως κατάλληλα επιδερμικά σκευάσματα, ώστε να δίνω ακόμη πιο λαμπερό αποτέλεσμα.