Τι είναι το Laser Lipolysis;

Ο λαιμός και το σαγόνι είναι περιοχές που παρουσιάζουν είτε έντονη χαλάρωση, είτε συσσώρευση λίπους ή και τα δύο φαινόμενα συνδυαστικά. Το αποτέλεσμα είναι να φαίνεται όλο το πρόσωπο πιο κουρασμένο, να χάνει το περίγραμμά του και να παρουσιάζεται γερασμένο. Η Laser Lipolysis είναι μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδος που βελτιώνει την εμφάνιση του λαιμού ενώ οι σύγχρονες τεχνικές συνδυάζουν λιποδιάλυση και σύσφιξη του δέρματος για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Σε ποιον απευθύνεται;

Είναι ιδανική για ασθενείς που εντοπίζουν τοπικά συσσώρευση λίπους στην περιοχή του λαιμού ενώ αντιμετωπίζει και την ήπια χαλάρωση. Καθότι πρόκειται για μια αναίμακτη μέθοδο απευθύνεται κυρίως σε όσους είτε δεν αντιμετωπίζουν τόσο έντονο πρόβλημα είτε δεν είναι έτοιμοι για ένα neck lift. Τα αποτελέσματα της Laser Lipolysis είναι εντυπωσιακά και διαρκούν για χρόνια αν και δεν είναι τόσο μόνιμα όσο του neck lift. Ανάλογα με την περίσταση η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες laser για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τι πρέπει να γνωρίζω;

Η σύγχρονη μέθοδος της Laser Lipolysis είναι απλή και ασφαλής, πραγματοποιείται στο ιατρείο, με τοπική αναισθησία, χωρίς νυστέρι ή τομές. Η θεραπεία διαρκεί περίπου 30′ και στόχος είναι από τη μία η λιποδιάλυση των στοχευμένων κυττάρων και από την άλλη η σύσφιξη των ιστών στην περιοχή του λαιμού και του προγουλιού. Το αποτέλεσμα θα είναι πιο σμιλεμένη επιδερμίδα και πιο ξεκάθαρο περίγραμμα στο πρόσωπο, το σαγόνι και το λαιμό.

Πόσο διαρκεί η αποθεραπεία;

Εφόσον δεν υπάρχουν τομές δεν υπάρχει και χρόνος αποθεραπείας. Το οίδημα αλλά και ο πόνος που προκαλεί η θεραπεία της Laser Lipolysis είναι ήπια και αντιμετωπίζονται εύκολα ενώ περνάνε εντελώς μετά από μία περίπου εβδομάδα. Η επιστροφή στην εργασία και τις καθημερινές συνήθειες είναι άμεση, την ίδια ή και την επόμενη μέρα.

Η γιατρός επισημαίνει:

Σήμερα, στο ιατρείο μου, έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε σύγχρονες τεχνικές όπως η Laser Lipolysis, η σύσφιξη του δέρματος με RF ραδιοσυχνότητες και η χημική διάλυση του λίπους με ειδικές μεσοθεραπείες ώστε κάθε φορά να έχουμε ένα φυσικό, ικανοποιητικό και μόνιμο αποτέλεσμα. Η επιλογή του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουμε κάθε περίπτωση γίνεται πάντα σύμφωνα με τις προσδοκίες του ασθενούς.