Τι είναι το Face Tite;

Πρόκειται για μια επαναστατική, μη επεμβατική μέθοδο facelift, χωρίς εκτομή δέρματος, χωρίς νυστέρι και ουλές και με άμεση επιστροφή στην καθημερινότητά μας. Βασίζεται στην τεχνολογία RFAL (radiofrequency assisted Lipolysis) η οποία συνίσταται στην εφαρμογή ραδιοσυχνοτήτων υποδορίως με μικροσκοπικές κάνουλες. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο ή σε μεμονωμένες περιοχές.

Σε ποιον απευθύνεται;

Το πέρασμα του χρόνου και οι εξωτερικές επιθέσεις, όπως η έκθεση στον ήλιο και στους ρύπους, επηρεάζουν το δέρμα αντρών και γυναικών από σχετικά νεαρή ηλικία. Το Face Tite είναι ιδανικό για όσους θέλουν να αντιμετωπίσουν τη χαλάρωση της επιδερμίδας και να βελτιώσουν την εμφάνιση του προσώπου τους χωρίς να υποστούν ένα χειρουργείο.
Σε περιπτώσεις οπού η χαλάρωση προσώπου και λαιμού είναι σημαντική το χειρουργικό facelift είναι μονόδρομος, παρόλα αυτά η χρήση του FaceTite είναι δυνατόν να δώσει ικανοποιητικό αποτέλεσμα χωρίς τις δυσάρεστες παρενέργειες ενός χειρουργείου. Το Face Tite είναι κατάλληλο επίσης για περιοχές με αυξημένη εναπόθεση λίπους καθώς συνδυάζεται ιδανικά με λιποαναρρόφηση στο προγούλι αλλά και αλλού.
Αντίθετα, δεν είναι κατάλληλη μέθοδος για όσους έχουν πρόσφατα χάσει από 10 κιλά και άνω καθώς η ποιότητα λίπους στις λιποαποθήκες αυτών των ασθενών είναι τέτοια που δεν επιτρέπει την εφαρμογή της.

Τι πρέπει να γνωρίζω;

Η θεραπεία του Face Tite γίνεται με τοπική αναισθησία ώστε να μην υπάρχει πόνος, δεν υπάρχουν τομές και η διαδικασία δεν ξεπερνά τα 40′. Η εν λόγω μέθοδος χρησιμοποιεί την τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων που είναι δοκιμασμένη και απόλυτα ασφαλής και εφαρμόζεται με μια μικρή συσκευή που μεταφέρει την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων μέσω ενός ηλεκτροδίου. Είναι ιδανική για περιοχές όπως το σαγόνι, το προγούλι και ο λαιμός, η περιοχή γύρω από το στόμα και τα ζυγωματικά αλλά και το μέτωπο, τα φρύδια και η περιοχή των ματιών. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο, οι περισσότεροι ασθενείς παρατηρούν σημαντική βελτίωση στη σφριγηλότητα της επιδερμίδας ενώ τα αποτελέσματα γίνονται πλήρως ορατά αρκετές εβδομάδες μετά τη θεραπεία και εξακολουθούν να βελτιώνονται έως και ένα έτος μετά την εφαρμογή. Αυτό οδηγεί στη σταδιακή βελτίωση με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Πόσο διαρκεί η αποθεραπεία;

Εφόσον πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο που χρησιμοποιεί μια μικροσκοπική βελόνα για να εφαρμόσει την ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων δεν υπάρχουν τομές ούτε ράμματα και ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος. Ο ασθενής μπορεί να νιώσει ελαφρύ πόνο και να παρατηρήσει οίδημα στα σημεία που εφαρμόστηκε το Face Tite για περίπου 5-7 ημέρες ενώ η επιστροφή στις καθημερινές συνήθειες γίνεται άμεσα μετά τη θεραπεία.

Η γιατρός επισημαίνει:

Η τεχνολογία RFAL χρησιμοποιείται εκτεταμένα στις Η.Π.Α. αλλά και σε όλο τον κόσμο και έχει λάβει μεγάλη προβολή χάρη στα εντυπωσιακά της αποτελέσματα και την ελάχιστη ταλαιπωρία που υφίσταται ο ασθενής. Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες, ακόμη και νεαρής ηλικίας, οι οποίοι θέλουν ένα καλοσχηματισμένο προφίλ αλλά και διόρθωση της δερματικής χαλάρωσης σε μάτια, ζυγωματικά, παρειές, περίγραμμα προσώπου και λαιμό. Εφαρμόζεται στο ιατρείο, με τοπική αναισθησία ενώ οι μαρτυρίες των ασθενών μου δείχνουν πως πρόκειται για μια εξαιρετικά ανώδυνη και άνετη μέθοδο, κατά τη διάρκεια της οποίας χαλαρώνουν τόσο πολύ ώστε, πολλές φορές, σχεδόν αποκοιμιούνται. Δε νομίζω ότι ποτέ στο παρελθόν κάποια άλλη μέθοδος μπορούσε να υποσχεθεί τόσο καλά αποτελέσματα με τόσο ευχάριστη διαδικασία και τόσο γρήγορη αποθεραπεία.
Δείτε στην Gallery μας κάποια από τα αποτελέσματά μας.