Βιογραφικό

ONE! VERABsite

DR VERA BOUNTI – PLASTIC SURGERY

 

Η πλαστικός χειρουργός Βέρα Μπουντή τελείωσε την Ιατρική Σχολή της Πράγας το 2002.
Από το 2006 έως το 2009 εργάστηκε ως ειδικευόμενη χειρουργός στην Α’ Χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Μεταξά με ειδικότερη ενασχόληση και πληθώρα χειρουργείων στη χειρουργική Ογκολογία του Μαστού.
Από το 2012 έως το 2016 εργάστηκε ως ειδικευόμενη πλαστική χειρουργός στο ΓΟΝΚ Άγιοι Ανάργυροι στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής, υπό την διεύθυνση του κ. Ανδρέα Κούππα, με ειδικότερο ενδιαφέρον σε επεμβάσεις αποκατάστασης μαστού μετά από μαστεκτομή, καρκίνου του δέρματος, αποκατάστασης μετά από εκσεσημασμένη απώλεια βάρους και εγκυμοσύνες, ρινοπλαστικής καθώς και στο ευρύτερο φάσμα της αισθητικής και επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής.
Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής της έχει ακόμη εργαστεί για 6 μήνες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ρώμης, υπό την διεύθυνση του dr Nicolo Scuteri, καθώς και στο Ογκολογικό Νοσοκομείο της Γένοβας, στο τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής και Αποκατάστασης Μαστου.
Τέλος, έχει πραγματοποιήσει τρίμηνες εκπαιδεύσεις στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας στα τμήματα Παιδοχειρουργικής και ΩΡΛ. Απέκτησε τον τίτλο της Ειδικότητας Πλαστικής Χειρουργικής και είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικών.
Εργάστηκε σε κλινικές αισθητικής ιατρικής και πλαστικής χειρουργικής στην Αθήνα, τη Γένοβα και το Παρίσι όπου και εκπαιδεύτηκε στη χρήση των ιατρικών lasers και των μη επεμβατικών θεραπειών πλαστικής χειρουργικής (minimally invasive surgery)
H διαρκής επαίδευση και ενημέρωση σχετικά με νέες τεχνολογίες και τεχνικές είναι απαραίτητηες για αυτό και η γιατρός επισκέπτεται συχνά ιατρεία και κλινικές πλαστικών χειρουργών σε Γαλλία, Ιταλία και Νέα Υόρκη ενώ παρακολουθει και hands on courses ώστε, στο ιατρείο της, να μπορεί να προσφέρει ό,τι πιο σύγχρονο στον τομέο της πλαστικής χειρουργικής.

Ενδεικτικά ορισμένα από τα courses που παρακολουθεί είναι:

 

“ Facelift with the Masters”, Campus Champs Elysees, Paris -France
“ 22nd Inernational Cource in Modern Rhinoplasty Techniques “, Department of ORL, University of Amsterdam -The Netherlands
“Buttock Lipofilling and Prosthesis Masterclass”, Paris-France
Italobrazilian Plastic Surgery Course , Naples- Italy
Botti’s Best Breast Course, Lake Garda -Italy
Facetite -Bodytite Workshop by Inmode, Verona and Athens By Dr Rovatti

Η δρ Μπουντή μιλάει πέντε γλώσσες και είναι μητέρα δύο κοριτσιών.