Τι είναι το Frech Vertical Face Lift;

Πρόκειται για μια επέμβαση που στοχεύει στην ανόρθωση και την αναζωογόνηση του μεσαίου τμήματος του προσώπου κάτω από τα μάτια και έως πάνω από το στόμα. Είναι η ιδανική μέθοδος για να απομακρύνουμε την περίσσεια δέρματος και λίπους στις παρειές, να διορθώσουμε τις σακούλες κάτω από τα μάτια και άλλα σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ζυγωματικών, γύρω από τη μύτη, το στόμα αλλά και τα μάτια.

Σε ποιον απευθύνεται;

Το Mid Face Lift απευθύνεται σε όσους, ανεξαρτήτως ηλικίας, έχουν ιδιαίτερο θέμα χαλάρωσης στα ζυγωματικά καθώς και περίσσεια δέρματος και λεπτές γραμμές στο κάτω βλέφαρο. Δεν αφορά όμως όσους έχουν χαλάρωση στο λαιμό ή πολύ έντονα σημάδια γήρανσης σε όλο το πρόσωπο και θα επωφελούνταν από ένα lift προσώπου όπως το French Vertical Facelift.

Τι πρέπει να γνωρίζω;

Η επέμβαση είναι απλή και δεν ξεπερνά συνήθως τα 90′. Οι τομές γίνονται μέσα στη γραμμή των μαλλιών – γεγονός που βοηθά στην κάλυψή τους- ενώ η διαδικασία μπορεί να γίνει και με ενδοσκόπια –μικρά σωληνάκια με κάμερα στην άκρη τους που διευκολύνουν τις κινήσεις της γιατρού. H γιατρός ανορθώνει και επανατοπoθετεί τους μυς που κρίνει απαραίτητο ώστε να υπάρξει ορατή βελτίωση και ανανέωση στο πρόσωπο. Η συγκεκριμένη επέμβαση μπορεί να συνδυαστεί με άλλες τεχνικές, όπως βλεφαροπλαστική ή λιπογλυπτική για να υπάρχει βελτίωση της συνολικής εικόνας.

Πόσο διαρκεί η αποθεραπεία;

Ένα ήπιο οίδημα καθώς και ελαφριές μελανιές είναι αναμενόμενα μετά την επέμβαση και θα εξαφανιστούν σταδιακά μετά από λίγες εβδομάδες. Η επιστροφή στην εργασία και στην καθημερινή ρουτίνα γίνεται συνήθως δύο εβδομάδες μετά τη διαδικασία αλλά οι αθλητικές δραστηριότητες είναι καλό να αποφεύγονται για 3-4 εβδομάδες γιατί μπορεί να επιδεινώσουν τα οιδήματα και τους μώλωπες. Τα εξωτερικά ράμματα αφαιρούνται μετά από μία εβδομάδα ενώ τυχόν ουλές από την επέμβαση είναι μέσα στην γραμμή των μαλλιών οπότε δεν είναι εμφανείς. Τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα και διαρκούν για μερικά χρόνια.

Η γιατρός επισημαίνει:

Ένα από τα σημεία του προσώπου όπου εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια του χρόνου είναι τα ζυγωματικά. Από τις λύσεις που διαθέτουμε το χειρουργικό Mid Face Lift δίνει τα πιο μόνιμα αποτελέσματα χωρίς να παραμορφώνει το πρόσωπό μας. Σύγχρονες τεχνικές σε συνδυασμό με λιπομεταφορά και ειδικά χειρουργικά, μόνιμα νήματα, μπορούν να δώσουν ένα αποτέλεσμα προσαρμοσμένο στο πρόσωπό σας και με ελάχιστο χρόνο επιστροφής στην καθημερινότητά σας.