Τι είναι το Frech Vertical Face Lift;

Μέθοδος κατά την οποία το πρόσωπο ανορθώνεται κάθετα, προς τα πάνω, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιείται ανόρθωση και σε βαθύτερα επίπεδα ιστών (SMAS) για μια συνολική αναζωογόνηση του προσώπου με μεγάλη διάρκεια 10 τουλάχιστον ετών. Το αποτέλεσμα είναι πιο αρμονικό και φυσικό από το κλασσικό facelift και πετυχαίνει μείωση της χαλάρωσης σε όλο το πρόσωπο και, φυσικά, και στο περίγραμμα του προσώπου.

Σε ποιον απευθύνεται;

Για να επιλέξεις τη μέθοδο του Vertical Face Lift πρέπει να έχουν αρχίσει να σε απασχολούν σοβαρά τα σημάδια του χρόνου που αφορούν σε λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ειδικά στο κάτω μέρος του προσώπου, έντονες ρινοπαρειακές, χαλαρό περίγραμμα αλλά και χαλαρότητα σε όλο το πρόσωπο. Δεν είναι τόσο θέμα ηλικίας όσο θέμα αναγκών, κάποιοι μπορεί να παρατηρούν τα σημάδια αυτά στα 40 τους και άλλοι στα 80.

Τι πρέπει να γνωρίζω;

Πλεονεκτήματα μεθόδου

 

1. Ανόρθωση προς τα άνω
Με τη μέθοδο αυτή το δέρμα του προσώπου καθώς και οι βαθύτεροι ιστοί ανορθώνονται και ανατοποθετούνται καθέτως προς τα επάνω, αντίθετα δηλαδή με τη δύναμη της βαρύτητας που τα τραβάει προς τα κάτω. Η προς τα άνω ανόρθωση έχει αποδειχθεί ότι δίνει στο αποτέλεσμα μας φυσικότητα και διάρκεια.

 

2. Φυσικό αποτέλεσμα
Αποφεύγονται τα σημάδια που προδίδουν ένα facelift, για παράδειγμα ένα παράξενα τραβηγμένο πρόσωπο προς το αυτιά ή ένα αφύσικα πλατύ στόμα.

 

3. Ανόρθωση σε όλο το πρόσωπο, όχι μόνο στο περίγραμμα
Επιτυγχάνεται ανόρθωση σε όλο το κάτω και μεσαίο μέρος του προσώπου το οποίο, εκτός από το περίγραμμα, περιλαμβάνει και το σαγόνι και τα ζυγωματικά.

 

4. Μεγάλη διάρκεια
Στη σύγχρονη αυτή τεχνική οι ιστοί ανορθώνονται βαθιά κάτω από το δέρμα και όχι μόνο επιφανειακά (SMAS LIFT), γεγονός που κάνει το lift να έχει ιδιαίτερη διάρκεια.

 

5. Συνδυασμός τεχνικών
Η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να συνδυαστεί με διαφορετικές τεχνικές αφαίρεσης λίπους από στρατηγικά σημεία (προγούλι, διπλοσάγονο, έντονες ρινοπαρειακές) ή και με πρόσθεση λίπους όπου αυτό είναι απαραίτητο, πχ κάτω από τα μάτια, στους κροτάφους ή και στα ζυγωματικά. Εννοείται ότι συνδυάζεται ιδανικά με βλεφαροπλαστική ενώ μέσω των ίδιων τομών μπορεί να συνδυαστεί με neck lift για ανόρθωση λαιμού.

 

6. Αναδόμηση στην επιδερμίδα για ολοκληρωμένα νεανικό πρόσωπο
Συνδυάζεται επίσης ιδανικά με ΝanoFat Transfer, μια τεχνική μεσοθεραπείας λίπους που είναι ιδανική για ταυτόχρονη αποκατάσταση της επιφανειακής σφριγηλότατας του δέρματος και των λεπτών γραμμών.

 

7. Σύντομη αποθεραπεία
Χάρις στην ειδική γαλλική τεχνική η αποκόλληση των ιστών πραγματοποιείται με τέτοιο τρόπο ώστε η αποθεραπεία έχει ελαχιστοποιηθεί σε σημείο που οι ασθενείς την επόμενη ημέρα μπορούν να βγουν έξω, σε μια εβδομάδα να επιστρέψουν στην εργασία ενώ σε μια, το πολύ δυο εβδομάδες, μπορούν να συμμετέχουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Πόσο διαρκεί η αποθεραπεία;

Τα αποτελέσματα ενός Vertical Face Lift είναι άμεσα αλλά όσο περνάει ο καιρός από την επέμβαση και ανάλογα και με τις συνδυαστικές τεχνικές βελτιώνονται. Το σημαντικό είναι ότι, ανάλογα πάντα με την περίπτωση, τα αποτελέσματα μιας τέτοιας διαδικασίας έχουν μεγάλη διάρκεια, 10 χρόνια ή και περισσότερο.

Η γιατρός επισημαίνει:

Ένα πρόσωπο είναι ο καμβάς της ζωής και των συναισθημάτων μας. Είναι το πρώτο που βλέπουν σε εμάς οι άλλοι, το πρώτο που βλέπουμε εμείς κάθε πρωί. Σήμερα οι ασθενείς ζητούν λύσεις με μεγάλη διάρκεια, μικρή αποθεραπεία και φυσικό αποτέλεσμα και το French Vertical Facelift πληροί όλες αυτές τις απαιτήσεις. Το πρόσωπό μας είναι πολύτιμο και με αυτό το σκεπτικό σε κάθε ασθενή γίνεται διάγνωση και λεπτομερές εξατομικευμένο πλάνο ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του.
Στην τεχνική αυτή έχω λάβει πιστοποίηση από την κλινική Clinique De Champs Elysées στο Παρίσι.