Τι είναι η δερματική χαλάρωση προσώπου;

Η πιο συνηθισμένη αιτία της δερματικής χαλάρωσης είναι η φυσική χρονολογική γήρανση. Εκτός όμως από αυτή τη φυσική αιτία χαλάρωσης το δέρμα συχνά χάνει τη νεανική, σφριγηλή του όψη και για άλλους λόγους, όπως η απότομη απώλεια βάρους. Το χαλαρωμένο δέρμα, που εντοπίζεται κυρίως γύρω από τα μάτια, στα ζυγωματικά αλλά και στο περίγραμμα του προσώπου και τον λαιμό προκαλεί αισθητικό πρόβλημα για πολλούς ανθρώπους, άντρες και γυναίκες. Το πρόσωπο δείχνει κουρασμένο και γερασμένο μειώνοντας σημαντικά την αυτοπεποίθηση και τη διάθεσή μας. Πλέον η σύγχρονη ιατρική έχει στη διάθεσή της μη επεμβατικές, ανώδυνες μεθόδους, όπως οι θεραπείες με ραδιοσυχνότητες, που χαρίζουν στην επιδερμίδα τη χαμένη της ελαστικότητα και σφριγηλότητα. Στο ιατρείο μας διαθέτουμε το Morpheus by Inmode, ένα μοναδικό στον τομέα του μηχάνημα που μπορεί να αποδώσει, με ασφάλεια, υψηλές ενέργειες ραδιοσυχνότητας και να δώσει αποτέλεσμα σε μία έως το πολύ τρεις συνεδρίες. Το μηχάνημα έχει εγκριθεί για χρήση από πλαστικούς χειρουργούς και είναι γνωστό παγκοσμίως για την τεχνολογία αιχμής που διαθέτει ώστε να πετυχαίνει με απόλυτη ασφάλεια εκπληκτικά αποτελέσματα. Για μεγαλύτερου βαθμού χαλάρωσης διαθέτουμε το Face Tite/Body Tite by Inmode που βασίζεται επίσης στην ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων και μας επιτρέπει να αγγίξουμε αποτελέσματα εφάμιλλα ενός facelift χωρίς τις τομές ενός χειρουργείου.

Σε ποιον απευθύνεται;

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες είναι ιδανική για ασθενείς με ήπια ή μετρίου βαθμού δερματική χαλάρωση στο πρόσωπο που δεν χρειάζονται ή δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε ένα χειρουργικό lifting προσώπου. Η θεραπεία εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό και προσφέρει μακρόχρονα όμως όχι μόνιμα αποτελέσματα.

Τι πρέπει να γνωρίζω;

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες είναι ασφαλής και πραγματοποιείται στο ιατρείο με χρήση κρέμας τοπικής αναισθησίας ή χρήση περιοχικής αναισθησίας. Πρόκειται για μια σύγχρονη μέθοδο που διοχετεύει θερμική ενέργεια στους δερματικούς ιστούς προσφέροντας άμεσα αποτέλεσμα ανόρθωσης και σύσφιγξης. Παράλληλα η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα χαρίζοντας έτσι μακροπρόθεσμα περισσότερη ελαστικότητα και λάμψη στο πρόσωπο. Ο αριθμός των απαραίτητων συνεδριών για το πρόσωπο και τον λαιμό καθορίζεται από την ιατρό, ανάλογα με την έκταση της περιοχής στην οποία εφαρμόζεται η θεραπεία. Σήμερα με τα κατάλληλα μηχανήματα μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα σε μία έως τρεις συνεδρίες.

Πόσο διαρκεί η αποθεραπεία;

Η συνεδρία με ραδιοσυχνότητες είναι ουσιαστικά ανώδυνη και ακίνδυνη. Η ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στην εργασία και τις καθημερινές της συνήθειες ενώ αρχικά θα παρατηρήσει ήπιο ερύθημα και οίδημα που υποχωρούν σε λίγες μόνο ώρες. Η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη για το πρόσωπο καθώς η επιδερμίδα είναι ήδη ευαισθητοποιημένη. Τα αποτελέσματα γίνονται πλήρως ορατά εφόσον ολοκληρωθούν οι απαραίτητες συνεδρίες.

Η γιατρός επισημαίνει:

Η τεχνολογία αιχμής που διαθέτει το ιατρεία μας μπορεί να σας προσφέρει αυτό που μέχρι πρότινος φαινόταν απίστευτο. Έπειτα από μία μόνο συνεδρία Face Tite και Body Tite ή έπειτα από τρεις συνεδρίες Morpheus8 το πρόσωπο ανακτά τη σφριγηλότητα του και το οβάλ του αποκαθίσταται. Και όλα αυτά με απόλυτη ασφάλεια και με σύντομη αποθεραπεία, χωρίς παραμονή σε κλινικές και χωρίς τομές.

ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

FOLLOW US