Η Μέθοδος Body Tite

Η πρωτοποριακή τεχνική σύσφιγξης σώματος που μπορεί να σου χαρίσει το ιδανικό bikini body έστω και την τελευταία στιγμή.

Eίναι γεγονός ότι η σύσφιγξη σώματος και η επίτευξη των ιδανικών αναλο- γιών είναι μια δύσκολη υπόθεση. Η σύγχρονη πλαστική χειρουργική όμως έχει όλες τις απαντήσεις, ώστε και να αποκτήσεις το ιδανικό bikini body και να μην ταλαιπωρηθείς με ιδιαίτερα παρεμβα- τικές τεχνικές και χρονοβόρες αποθεραπείες. Το πρωτο- ποριακό σύστημα Body Tite εκμεταλλεύεται τη δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων, ώστε να προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σύσφιγξης και λιπογλυπτικής με ελάχιστα
επεμβατικό τρόπο.

Η μέθοδος

Το Body Tite είναι μια σύγχρονη και ασφαλής μέθοδος σύσφιγξης και λιπογλυπτικής, σε συνδυασμό με αφαί- ρεση τοπικού πάχους ή και όχι, που βασίζεται στην τεχνολογία RFAL (radiofrequency assisted liposuction) και δρα σε δύο επίπεδα:
1. Εφαρμόζεται στο υποδόριο λίπος, ώστε να επιτευχθεί σύσφιγξη του υπερκείμενου δέρματος, ακόμη και όταν αυτό είναι πολύ λεπτό, χάρη στη χρήση των κατάλληλων ρυθμίσεων έντασης. Αυτή η εναλλακτική εξασφαλίζει ορατή σύσφιγξη σε περιοχές όπως οι βραχίονες, τα γόνατα, οι έσω μηροί και η κοιλιά, ενώ μέσω της σύσφιγξης στην περιοχή της μέσης η τεχνική προσφέρει και ανόρθωση στους γλουτούς, και, αντίστοιχα, μέσω της σύσφιγξης στο θώρακα βλέπουμε αποτέλεσμα ανόρθωσης στους μαστούς.
2. Εφαρμό- ζεται σε μικρότερες ή μεγαλύτερες λιποαποθήκες του σώματος σε περιοχές όπως οι βραχίονες, η μέση, οι έσω μηροί, τα «ψωμάκια», η κοιλιά, τα γόνατα και η πλάτη, ώστε το λίπος να δεχτεί κατάλληλης έντασης ραδιοσυ- χνότητες απευθείας στο κέντρο της μάζας του και να διαλυθεί μέσω της θερμότητας που αναπτύσσεται. Εάν η λιποαποθήκη είναι μεγάλη, μπορεί να ακολουθήσει και κλασική λιποαναρρόφηση.

Οι λεπτομέρειες

Ό συνδυασμός Body Tite και λιποαναρρόφησης δίνει τη δυνατότητα για εξαιρετική λιπογλυπτική σώματος και ταυτόχρονα σύσφιγξη, ενώ έχει σαφώς λιγότερες επιπλοκές και μώλωπες απ’ ό,τι η κλασική λιποαναρ- ρόφηση. Το Βody Tite είναι μια επαναστατική μέθο- δος, εγκεκριμένη από τον FDA, η οποία συνδυάζει λιποδιάλυση με σύσφιγξη. Χάρη στην ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων και με τη βοήθεια μικρής κάνουλας, το Body Tite στοχεύει στο τοπικό λίπος, το οποίο και ρευστοποιεί, με αποτέλεσμα αυτό να απομακρύνεται σχεδόν ατραυματικά, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί τους ινοβλάστες για παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης με συνέπεια τη σύσφιγξη και τη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας. Είναι ιδανικό για περιοχές όπου υπάρχει ήπια χαλάρωση, ενώ, αν πραγματοποι- ηθεί σε άτομα που δεν έχουν περίσσεια λίπους, τότε δε χρειάζεται καν η συνδρομή της λιποαναρρόφησης.
Ανάλογα με την περίπτωση και την έκταση του προβλήματος, το Body Tite διαρκεί από μία έως μιάμιση ώρα, γίνεται με τοπική αναισθησία, μέθη ή γενική αναισθησία, ενώ οι τομές είναι μικρές και δεν απαιτούν ράμματα. Η αποθεραπεία είναι ελάχιστη σε σχέση με την κλασική λιποαναρρόφηση.